• Imprimeix

Actualitat

 • El Club Natació Olot posa la primera pedra de les obres de remodelació i ampliació de les seves instal·lacions

  El Club Natació Olot posa la primera pedra de les obres de remodelació i ampliació de les seves instal·lacions

  El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha assistit avui a l’acte de col·locació de la primera pedra de les obres de remodelació i ampliació de les instal·lacions més velles del Club Natació Olot (CNO), que tenen més de 50 anys d’antiguitat.

  • 14/12/2018
 • Lliurats els premis de les curses infantils de muntanya de la Catalonia Kids Cup a 90 nens i nenes

  Lliurats els premis de les curses infantils de muntanya de la Catalonia Kids Cup a 90 nens i nenes

  El sotsdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport, Oriol Marcé, ha assistit avui a la sala d’actes del Consell al lliurament de premis de la 3a edició de les curses infantils de muntanya Catalonia Kids Cup, un campionat pensat exclusivament per a nens de 6 a 16 anys en què els pares són els animadors i en què 90 nens i nenes han estat guardonats, d’un total de 800 participants.

  • 13/12/2018
 • El Consell de l’Esport Universitari de Catalunya es reuneix al Museu Colet per analitzar els reptes del curs

  El Consell de l’Esport Universitari de Catalunya es reuneix al Museu Colet per analitzar els reptes del curs

  El Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, ha acollit avui una nova reunió del Consell de l’Esport Universitari de Catalunya (CEUC), presidida pel secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Lluís Baulenas, i el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig.

  • 12/12/2018
 • Palamós presenta la 43a Christmas Race de vela amb 250 embarcacions de 8 classes

  Palamós presenta la 43a Christmas Race de vela amb 250 embarcacions de 8 classes

  El representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, ha assistit avui a Palamós a la presentació de la 43a edició de la Christmas Race, que ha tingut lloc a l’Espai del Peix de la localitat costanera empordanesa. La històrica regata es disputarà entre el 19 i el 22 de desembre i comptarà amb una participació de 250 embarcacions de 22 països i 8 classes. Aquesta elevada inscripció converteix la regata palamosina en la competició de classes olímpiques més destacada de l’hivern, i obre la temporada de vela olímpica mundial.

  • 12/12/2018
 • El secretari general de l’Esport es reuneix amb els Ajuntaments de Manresa i Sant Joan de Vilatorrada

  El secretari general de l’Esport es reuneix amb els Ajuntaments de Manresa i Sant Joan de Vilatorrada

  El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha mantingut avui una reunió conjunta amb els Ajuntaments de Manresa i Sant Joan de Vilatorrada amb la voluntat de conèixer els projectes esportius i necessitats dels dos consistoris pel que fa a la promoció de la pràctica esportiva i a les instal·lacions i equipaments.

  • 12/12/2018
 • Lliurat el Premi Especial COE ‘Juan Antonio Samaranch’ a Josep Lluís Vilaseca, “el pare del model esportiu català”

  Lliurat el Premi Especial COE ‘Juan Antonio Samaranch’ a Josep Lluís Vilaseca, “el pare del model esportiu català”

  Josep Lluís Vilaseca ha rebut avui al Palau de Pedralbes de Barcelona el Premi Especial COE “Juan Antonio Samaranch” que el Comité Olímpico Español li ha lliurat en un acte presidit pel secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i el president del COE, Alejandro Blanco. Gerard Figueras ha assegurat que la distinció fa justícia als mèrits del “pare del model esportiu de Catalunya, que manté l’èxit després de 40 anys”.

  • 10/12/2018
 • La 41a edició del Cros de Mollerusa acull més de 700 participants

  La 41a edició del Cros de Mollerusa acull més de 700 participants

  El representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, ha assistit avui a Mollerussa (Garrigues) a la 41a edició del Cros de Mollerussa ”Memorial Culleré”, organitzada per l’Associació Atlètica Xafatolls i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Mollerussa. De caràcter solidari, ha tingut lloc a la Serra de Mollerussa i a les Pistes Municipals d’Atletisme amb la participació de 700 atletes de tot Catalunya, que han seguit la campanya ”Posa’t la gorra d’AFANOC”.

  • 09/12/2018
 • L’esport català torna a fer pinya contra la violència masclista

  L’esport català torna a fer pinya contra la violència masclista

  La campanya del món de l’esport contra la violència masclista ha tornat a mobilitzar el sector català, que any rere any augmenta el nombre d’accions de suport en la lluita contra aquesta xacra. Enguany, han estat 491 les entitats que s’han adherit al Manifest del món de l’esport en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Masclista, que es va commemorar el 25 de novembre.

  • 07/12/2018
 • Les diputacions catalanes donen suport a la Generalitat de Catalunya en la Candidatura Olímpica d’Hivern Pirineus-Barcelona 2030

  Les diputacions catalanes donen suport a la Generalitat de Catalunya en la Candidatura Olímpica d’Hivern Pirineus-Barcelona 2030

  El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i els presidents de les Diputacions de Barcelona, Marc Castells; de Girona, Miquel Noguer; de Lleida, Rosa Maria Perelló; i de Tarragona, Josep Poblet, s’han reunit avui amb el director general adjunt del Comitè Olímpic Internacional (CIO), Pere Miró.

  • 05/12/2018
 • Igualada rep al Parlament Europeu la distinció de Ciutat Europea de l’Esport 2019

  Igualada rep al Parlament Europeu la distinció de Ciutat Europea de l’Esport 2019

  Igualada ha rebut avui la distinció de Ciutat Europea de l’Esport, concedida per la Federació de Capitals i Ciutats Europees de l’Esport (ACES Europe). L’acte, en què s’han lliurat una trentena de reconeixements, s’ha celebrat al Parlament Europeu, a Brussel·les, i ha estat presidit pel comissari europeu d’Educació, Cultura, Joventut i Esport, Tibor Navracsis, i pel president d’ACES Europe, Francesco Luppatelli. Per part de l’Ajuntament d’Igualada hi ha assistit l’alcalde, Marc Castells, acompanyat del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras.

  • 04/12/2018