• Imprimeix

Actualitat

 • El CE Hispano Francès fa un salt de qualitat amb el 1r Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Femení

  El CE Hispano Francès fa un salt de qualitat amb el 1r Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Femení

  El millor tennis femení té una cita entre els propers 9 i 18 de juny al Club Esportiu Hispano Francès de Barcelona. Aquestes seran les dates del 1r Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Femení-Gran Premi Fiatc Assegurances, que enguany fa un salt dins l’ITF Pro Circuit fins als 60.000 dòlars en premis, fet que el consolida com a referent d’aquest esport a Catalunya i a l’Estat.

  • 27/04/2017
 • La Generalitat distingeix els mèrits de 180 esportistes i equips de la plana de Lleida amb èxits durant el 2016

  La Generalitat distingeix els mèrits de 180 esportistes i equips de la plana de Lleida amb èxits durant el 2016

  La Generalitat de Catalunya ha reconegut avui 180 esportistes i equips de la plana de Lleida que van obtenir un èxit destacat durant el curs 2016 en les seves respectives especialitats en competicions d’àmbit català, estatal i internacional. L’acte, que s’ha celebrat al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques, ha comptat amb la participació del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; l’alcalde de la capital de les Garrigues, Enric Mir, i el representant territorial de l’Esport a la demarcació, Joan Segura, entre altres autoritats.

  • 26/04/2017
 • La Federació Catalana de Futbol presenta al secretari general de l’Esport la Jornada de Futbol Femení

  La Federació Catalana de Futbol presenta al secretari general de l’Esport la Jornada de Futbol Femení

  El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha presentat al secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, els detalls de la 5a Jornada de Futbol Femení, que se celebrarà el proper 1 de maig arreu de Catalunya. L'acte ha servit també per presentar la jornada de la delegació de Barcelona.

  • 25/04/2017
 • Ajuntament de Tarragona i Consejo Superior de Deportes formalitzen l’acord per al finançament dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018

  Ajuntament de Tarragona i Consejo Superior de Deportes formalitzen l’acord per al finançament dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018

  El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha assistit avui a l’acte de formalització de l’acord de col·laboració entre el Consejo Superior de Deportes i l’Ajuntament de Tarragona per al finançament dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018, que ha anat a càrrec de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la vicepresidenta del govern estatal, Soraya Sáenz de Santamaría. A continuació, les autoritats han visitat l’Anella Mediterrània, on han comprovat l’estat de les obres de les principals instal·lacions dels Jocs.

  • 25/04/2017
 • Tarragona clou els debats territorials del procés participatiu pel Pacte Nacional de l’Activitat Física i l’Esport

  Tarragona clou els debats territorials del procés participatiu pel Pacte Nacional de l’Activitat Física i l’Esport

  El complex educatiu de Tarragona ha estat l’escenari aquest vespre de l’últim debat territorial del procés participatiu per a la creació d’un Pacte Nacional de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya, que s’haurà de traduir després en la Llei de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya. Ara, les conclusions de les deu jornades realitzades a tot el país es recolliran en un document i s’inclouran a les bases proposades per la Secretaria General de l’Esport, impulsora del projecte.

  • 24/04/2017
 • Presentat el Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Catalunya

  Presentat el Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Catalunya

  El Pati de columnes de l’Il·lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona ha acollit aquesta tarda la presentació del Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Catalunya (TAEC), la institució arbitral fundada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC) i el Consell d’Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya (CICAC) per donar solució eficaç i àgil als conflictes del sector, comptant amb professionals especialitzats, que representi transversalment l’esport català i constitueixi un mecanisme de resolució de controvèrsies econòmic i eficient.

  • 24/04/2017
 • La Copa Potter 2017 tindrà competició femenina per primera vegada

  La Copa Potter 2017 tindrà competició femenina per primera vegada

  El Barcelona Open Banc Sabadell-65è Trofeu Conde de Godó de tennis, que es disputa aquests dies al Reial Club Tennis Barcelona, ha acollit avui la presentació de la XLV Copa Potter, XXIV Campionat Internacional de Catalunya de Veterans de tennis, que tindrà lloc de l’1 al 4 de juny a les pistes del Reial Club de Polo de Barcelona. Ha participat en l’acte el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras.

  • 24/04/2017
 • Inaugurada a l'Illa Diagonal de Barcelona una exposició amb l’oferta d’ensenyaments esportius de Catalunya

  Inaugurada a l'Illa Diagonal de Barcelona una exposició amb l’oferta d’ensenyaments esportius de Catalunya

  L’Escola Catalana de l’Esport (ECE), depenent del Consell Català de l’Esport, ha estat present avui, mitjançant la seva directora Gemma Vilaró, en la inauguració de l’exposició ’El teu esport. La teva professió’, centrada en els ensenyaments esportius tant de grau mitjà com de grau superior que s’imparteixen als centres docents de Catalunya. La mostra, organitzada pel Departament d'Ensenyament, es podrà visitar fins al 13 de maig a l’Illa Diagonal de Barcelona.

  • 24/04/2017
 • La V Jornada de Futbol Femení de Lleida es disputarà a Torrefarrera amb 150 participants

  La V Jornada de Futbol Femení de Lleida es disputarà a Torrefarrera amb 150 participants

  El representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, ha assistit avui a la Diputació de Lleida a la presentació de la 5a edició de la Jornada de Futbol Femení de Lleida, que es disputarà el dia 1 de maig al Complex Esportiu del Segrià, a Torrefarrera, organitzada per la Federació Catalana de Futbol (FCF) amb participació d’unes 150 jugadores d’entre 6 i 14 anys.

  • 24/04/2017
 • Primera pedra del camp de futbol municipal de Castellnou de Bages

  Primera pedra del camp de futbol municipal de Castellnou de Bages

  El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha participat avui en l’acte de col·locació de la primera pedra del camp de futbol municipal de Castellnou de Bages, al costat del Centre cívic, la piscina municipal i l’escola L’Olivar. Les obres està previst que s’acabin ben entrat el mes de juliol.

  • 22/04/2017