• Imprimeix

Dia mundial de l’activitat física (DMAF). 6 d’abril

Per novè any consecutiu, la Secretaria General de l'Esport conjuntament amb el Departament de Salut  s’afegeix a Agita Mundo i l’OMS per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física el proper dia 6 d’abril, amb l’objectiu de difondre el missatge “Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!”.

Aquest any el lema és + actius cada dia!

Com ho podeu celebrar? Organitzeu esdeveniments entre l’1 i el 30 d’abril. Aquí trobareu múltiples propostes fàcils de portar a terme i podeu descarregar-vos els materials d’enguany.

Registreu les vostres activitats i esdeveniments, i envieu les vostres fotos a través de les xarxes socials, twitter, instagram i/o al facebook “Dia mundial de l’activitat física 2018” amb l’etiqueta #gentactiva i #DMAF18. Podeu participar-hi pujant fotos o una frase a les xarxes socials sobre el DMAF durant tot el mes d'abril.

Per celebrar-ho de forma individual, seguiu alguns dels 150 “trucs” per ser més actius cada dia. Aquest any amb el decàleg + actius cada dia i 10 trucs per ser una dona activa.

 Bona celebració i recordeu: + actius cada dia!

També podeu participar enviant les vostres fotos a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #gentactiva.

O podeu seguir-nos al Twitter GentActiva i Facebook GentActiva del Dia Mundial de l'Activitat Física.