• Imprimeix

Campionat d'Espanya de Camps a través de Centres escolars 21/01/2018

El diumenge 21 de gener de 2018, dos centres catalans van participar al Campeonato de España de Campo a Través de Centros Escolares. Celebrat a Leganés (Madrid). La prova estava regulada pel CDS i també era la prova selectiva per a centres escolars per poder participar al Campionat del Món Escolar de Cros 2018 (París 2 – 7 d’abril).

 L’INS Manuel Blancafort de La Garriga va aconseguir una meritòria 2a posició, per davant d’equips de gran nivell i amb molta experiència. El guanyador va ser el Colegio Base de la Moraleja de Madrid, el qual ha participat en els darrers mundials i són un equip federat des de fa molt anys. Van assolir el primer lloc amb tan sols 10 punts, a continuació l’Institut Manuel Blancafort amb 42 punts. Més lluny, l’Instituto Antonio González de Canàries, amb 53 punts i en la quarta posició l’equip del Colegio Seminario San Gabriel de Castilla y León amb 63 punts.

 L’INS de Tecnificació d’Amposta van ser tercers classificats de la seva categoria, amb un total de 42 punts. El guanyador va ser el Colegio EP Luís Amigo de la Comunitat Valenciana, amb 33 punts, segon classificat l’IES Tegueste de les Canàries amb 39 punts i el tercer lloc va ser per l’Institut de Tecnificació d’Amposta. En quarta posició, l’equip IES Villa de Mazo de les Canàries, amb 48 punts i en cinquena posició, el Colegio Seminario San Gabriel de Castilla y León amb un total de 108 punts.

Tot i no haver pogut assolir la classificació per al Mundial de Cros de París 2018, els dos equips van demostrar un gran potencial i un futur esportiu prometedor.