• Imprimeix

Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones: manifest del món de l'esport contra la violència de gènere 25/11/2018

La campanya de difusió del Manifest vol arribar al màxim d’entitats esportives de tot Catalunya perquè facin la lectura pública en activitats esportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure, durant la setmana del 12 al 30 de novembre d'enguany. La lectura haurà de fer-se abans d’iniciar la classe, l’activitat, la competició o l'entrenament. 
Podeu difondre la vostra adhesió del Manifest del món de l'esport contra la violència envers les dones amb la publicació de fotos i vídeos a les xarxes socials, i utilitzar les imatges de la campanya (que es poden personalitzar). També podeu difondre els vostres missatges d'adhesió amb les etiquetes #LliuresiSensePor, #esportcat i #25N i completar l’acció amb el repartiment de petits llaços liles a esportistes participants i persones assistents.

 

Materials de difusió

En aquest apartat trobareu els cartells de la campanya de difusió del Manifest del món de l'esport d'enguany i d'altres elements que podreu personalitzar amb la inserció de la imatge de la vostra entitat (peu de signatura, mides diferents de cartell, gif, bàner, etc.).

També trobareu d'altres materials al web de l'Institut Català de les Dones.

Relació d'entitats Adherides al Manifest