• Imprimeix

Publicacions

La Igualtat en Joc. Guia de bones Pràctiques de Gènere

 • La Igualtat en Joc pdf icon [4,81 MB ]

  Guia de bones Pràctiques de Gènere en els Estudis de la
  Família de les Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport
  (CAFE)

 • La Igualdad en Juego pdf icon [4,84 MB ]

  Guía de Buenas Prácticas de Género en los Estudios de la Familia de las Ciencias de la Actividad Física y el deporte (CAFyD)

Informe, estudis i enquestes de l’esport a Catalunya (Observatori Català de l’Esport)

 • Informes de l'esport

  L’Observatori Català de l’Esport, amb el suport de la Secretaria General de l'Esport, elabora anualment un informe que recull la informació més significativa del sistema esportiu de Catalunya. Entre d'altres, l'informe ofereix els següents apartats: qui fa esport, com el fa i on el fa?; la competició esportiva; les organitzacions associatives; les organitzacions públiques i les organitzacions comercials; el suport al desenvolupament esportiu; l'esport als mitjans de comunicació; la Catalunya esportiva al món; i el pes econòmic de l’esport.

 • Estudis publicats

  L’Observatori Català de l’Esport, amb el suport de la Secretaria General de l'Esport, publica estudis sobre el mercat de treball en el context de l’esport a Catalunya, les necessitats del sistema esportiu, l’esport local als diferents territoris de Catalunya, enquestes d’hàbits esportius, el pes econòmic de l’esport, etc.

Quaderns Dones i Esport (Ajuntament de Barcelona)

 • Números de la publicació

  El Quadern Dones i Esport, editat per l’Ajuntament de Barcelona,  s’ha encarregat de recopilar l’actualitat sobre la presència femenina en l’esport, així com fer un repàs històric sobre el binomi esport i dones a Barcelona. En aquests quaderns, esportistes i docents de l’esport, així com ciutadanes o representants d’entitats i clubs, han pogut donar el seu punt de vista, analitzar la salut de l’esport des d'una perspectiva de gènere i proposar temes i històries memorables que han construït una història femenina dins l’àmbit de l’esport. Així mateix, s’hi recullen les biografies de les dones premiades al premi Dona i Esport.

Boletín Mujer y Deporte (Consejo Superior de Deportes)

 • Números de la publicació

  Editat pel Consejo Superior de Deportes (CSD), el Boletín Mujer y Deporte té per objectiu donar visibilitat a totes les dones implicades en l'àmbit de l'activitat física i l'esport, a qualsevol nivell i en qualsevol àrea (esportistes, entrenadores, gestores, jutgesses, etc.).

Altres publicacions

Data d'actualització:  28.06.2018