• Imprimeix

Setmana Europea de l'Esport

Setmana Europea de l'Esport

La Comissió Europea va endegar l’any 2015 la Setmana Europea de l'Esport que és una iniciativa per promoure l'esport i l'activitat física a tot Europa. El tema central de la campanya és “#BeActive” en què s’anima totes les persones a romandre actives durant aquella Setmana i al llarg de tot l'any.

La Setmana Europea de l'Esport 2017 tindrà lloc des del 23 al 30 de setembre. Aquest any, la inauguració oficial de la Setmana Europea de l'Esport tindrà lloc a Tartu, Estònia. La Comissió Europea organitzarà la Gala de Lliurament de Premis als guanyadors dels Premis #BeActive 2017 que constituirà el colofó del conjunt d'activitats que tindrà lloc a Brussel·les durant la Setmana (activitats esportives, tallers, seminaris, etc.) La Setmana Europea de l'Esport de 2017 mantindrà la seva estructura entorn dels següents temes específics: entorn educatiu, lloc de treball, activitats a l'aire lliure, i clubs esportius i gimnasos. En aquests quatre entorns, s'organitzaran nombroses iniciatives i activitats a diverses escales (europea, nacional, regional o local).

Si sou professionals de l’àmbit esportiu i entitats catalanes compromeses en la difusió de l’activitat física i l’esport, des del  Consell Català de l’Esport us convidem a participar activament d’aquesta iniciativa fins al 30 de setembre i difondre la vostra activitat per tota Europa, fent ús del lema #BeActive i utilitzant l’etiqueta  #esportcat .

 Des de les vostres entitats podeu proposar activitats (activitats esportives, trobades, tallers, seminaris, exposicions, etc.) a desenvolupar entre el 23 i 30 de setembre. Per això, us heu de donar d’alta com a entitat organitzadora en la Plataforma de Registre creada per aquesta finalitat i, desprès, registrar l’activitat. És un tràmit molt ràpid i senzill que us permetrà obtenir automàticament els logos comunitaris per utilitzar-los durant la campanya. També us donarà la possibilitat de situar l’activitat i la població catalana en el mapa d’actuacions de la Unió Europea.

Accepta el repte #BeActive 2017

Us volem veure actius:  córrer, ballar, saltar i molt més. Juntament amb la  Comissió Europea ,us convidem a sumar-vos al repte:

  • Fer-vos una foto o un vídeo mentre sou actius
  • Utilitzar el hashtag #BeActive a Facebook, Instagram o Twitter i sumar el hashtag #esportcat
  • Desafiar els vostres amics a ser  #BeActive

Entitats catalanes adherides a la Setmana Europea de l’Esport

Premis #BeActive 2017

Els Premis #BeActive són guardons europeus que tenen l’objectiu de donar suport a aquelles iniciatives  i persones dedicades a la promoció de l’activitat física i l’esport.

Es convoquen tres categories:

Data d'actualització:  18.09.2017