• Imprimeix

Setmana Europea de l'Esport

Setmana Europea de l'Esport

La Comissió Europea va endegar l’any 2015 la Setmana Europea de l'Esport que és una iniciativa per promoure l'esport i l'activitat física a tot Europa. El tema central de la campanya és “#BeActive” en què s’anima totes les persones a romandre actives durant aquella Setmana i al llarg de tot l'any.

La Setmana Europea de l'Esport 2018 (SEE), organitzada per la Comissió Europea mitjançant l’Agència Executiva dels àmbits Educatiu, Audiovisual i Cultural (EACEA), tindrà lloc des del 23 al 30 de setembre, en la seva quarta edició.  

L’objectiu bàsic de la SEE és el de promoure l’esport i l’activitat física a tota Europa a través de diferents iniciatives i fer extensiu el segell oficial #BeActive. La seva celebració requereix els estats membres de la Unió Europea que s’impliquin plenament, mitjançant els actors regionals i locals de l’àmbit de l’activitat física i l’esport, en la organització d’esdeveniments i activitats esportives a tots els àmbits: comunitari , nacional, estatal, regional i local.

Des de les vostres entitats podeu proposar activitats (esportives, trobades, tallers, seminaris, exposicions, etc.) a desenvolupar entre el 23 i 30 de setembre. Per això, us heu de donar d’alta com a entitat organitzadora en la Plataforma de Registre creada per aquesta finalitat i, desprès, registrar l’activitat. És un tràmit molt ràpid i senzill que us permetrà obtenir automàticament els logos comunitaris per utilitzar-los durant la campanya. També us donarà la possibilitat de situar l’activitat i la població catalana en el mapa d’actuacions de la Unió Europea.

Si sou professionals de l’àmbit esportiu, entitats i municipis catalans compromesos en la difusió de l’activitat física i l’esport, des del  Consell Català de l’Esport us convidem a participar activament d’aquesta iniciativa fins al 30 de setembre i difondre la vostra activitat per tota Europa, fer ús del lema #BeActive i utilitzar l’etiqueta  #esportcat.

 Accepta el repte #BeActive 2018

Us volem veure actives i actius:  córrer, ballar, saltar i molt més. Podeu participar-hi a caire personal i sumar-vos al repte:

  • Feu-vos una foto o un vídeo mentre sou actius/actives i difoneu-los per les vostres xarxes socials a Facebook, Instagram o Twitter utilitzant les etiquetes #BeActive i #esportcat
  • Desafieu els vostres amics i amigues a ser  #BeActive

 

Setmana Europea de l'Esport:

                   PER QUÈ?

                             QUAN?

                                   COM?

                                          QUI?

Entitats catalanes adherides a la Setmana Europea de l’Esport

Data d'actualització:  27.07.2018

Informació relacionada