• Imprimeix

La Federació Catalana de Golf celebra el seu mig segle d’existència entre reconeixements del món de l’esport i les institucions

El director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, ha assistit avui al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, al Fòrum, a la gala de la celebració dels 50 anys de vida de la Federació Catalana de Golf (FCG), una vetllada molt especial pel món del golf que ha comptat amb la presència de destacades figures del món de l’esport, representants institucionals i persones que van posar els fonaments de l’ens federatiu golfístic l’any 1968.

02/12/2018 20:12
SGE

Foto: Federació Catalana de Golf

La vetllada ha arrencat amb un còctel a l'entrada del Centre de Convencions en què hi havia un panell amb la història resumida de la FCG i també imatges de tots els presidents que ha tingut al llarg dels seus 50 anys de vida. La gala ha continuat amb la benvinguda als convidats per part del presentador, que ha recordat els presidents que ha tingut l’ens federatiu i a moltes de les persones destacables que durant els primers anys van apuntalar l’entitat com una de les federacions més actives del teixit esportiu català.

A continuació, s’han pronunciat els distints parlaments de persones del món de l’esport, que han destacat i lloat la trajectòria de l’entitat, i s’han lliurat els trofeus als campions de les competicions oficials disputades al llarg d’aquest any 2018. El president de la FCG, Ramon Nogué, ha tingut un emotiu record pels pioners i els clubs que la van posar en marxa, i ha agraït l'esforç de tots perquè “en els pròxims 50 anys el futur encara sigui més brillant". L’emotiva gala ha finalitzat amb un reconeixement als jugadors que han aconseguit èxits al llarg de totes les generacions i la sensació que el golf català viu un moment dolç i encara amb molt terreny per recórrer dins l’esport i la societat.

El representant del Govern de Catalunya ha compartit la vetllada amb Ramon Nogué, president de la FCG; Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC); Gonzaga Escauriaza, president de la Federació Espanyola de Golf, i amb les principals figures professionals d’aquest esport com Pablo Larrazábal, Mireia Prat, Elia Folch i els joves campions estatals benjamí i aleví, Nico Molas i Ana Cañado, entre d’altres.