• Imprimeix

Lleida enceta amb 1.700 assistents la celebració de la Nit de Campions de la Federació Catalana de Futbol

El representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, ha assistit avui, al Pavelló Poliesportiu de Miralcamp (Pla d'Urgell), a la que ha estat la primera Nit de Campions 2018, acte que des d’avui i fins el pròxim dia 20 se celebrarà a diverses poblacions d’arreu de Catalunya organitzat per la Federació Catalana de Futbol (FCF). Unes 1.700 persones s’han congregat en aquest primer acte de lliurament dels premis de la temporada 2017-2018.

11/06/2018 20:06
SGE
SGE 2

Fotos: FCF

Un dels moments més emotius de l’acte ha estat la forta ovació que ha rebut Quim Sala, que va ser directiu de la FCF i de la Lliga Catalana de Futbol Sala, recentment traspassat. D'altra banda, s'ha recordat que aquesta ha estat una temporada especial, la millor dels últims 25 anys per al futbol lleidatà des que el Lleida Esportiu va pujar a la Primera Divisió. Una de les fites destacades ha estat la consolidació del futbol femení amb el CF Pardinyes i el SE AEM com a referents, ja que ambdós equips estan classificats per a les semifinals de la Copa Catalunya Femenina.

També s’ha fet un reconeixement als presidents i presidentes que aquesta temporada han deixat el càrrec en les seves respectives entitats, per la qual cosa la FCF els ha agraït la seva tasca al capdavant d’un club i haver contribuit a la millora del futbol i futbol sala catalans. Els expresidents homenatjats han estat Josep Maria Carrera, de l’Agramunt Futbol Sala; Juan Carlos Escolà, de l’Agramunt Escola Gerard Gatell CF; Òscar Barrios, de l’Albesa CF; Marta Vidal, del CF Cervera-Segarra Femení; Jaume Camats, del Corbins Futbol Sala; Carlos Jové, del CF Escola de Ponent SGM; Francesc Casals, de l’Escola de Futbol Bellpuig CE; Martina Rosa Roca, de l’Esportiu Ciutat la Seu Club; Àlex Cassany, del CE Mig Segrià; Jordi Solà, del CF Tornabous, i Celestino Vila, del Club de Futbol Organyà. Pel que fa als reconeixements especials que també s’atorguen cada any, han estat per a Maribel Luengo, Antoni Espuña, Fèlix Gómez, Josep Navés i Tomàs Viola.

El representant del Govern de Catalunya ha compartit la vetllada amb els vicepresidents de la FCF, Jordi Terés i Josep Llaó; l'alcalde de Miralcamp, Melcior Claramunt; el representant de la Diputació de Lleida, Eloi Bergós; el subdelegat de la FCF a Lleida, Jordi Solé; els responsables del futbol base i del futbol amateur a la delegació lleidatana, Jordi Pifarré i Jaume Mas, respectivament; l'àrbitre de Primera Divisió Xavi Estrada; el delegat del Comitè Tècnic d’Arbitres de la FCF, Xavi Pérez; el responsable de futbol sala de la FCF, Josep Farnell, i la delegada dels àrbitres de futbol sala a Lleida, Anabel Labaila, entre d’altres.