• Imprimeix

Celebrat amb 70 participants el VI Torneig de Bàsquet Ciutat de Lleida per a persones amb discapacitat intel·lectual

El representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, ha assistit avui al Pavelló Juanjo Garra de la capital del Segrià a la sisena edició del Torneig de Bàsquet Ciutat de Lleida per a persones amb discapacitat intel·lectual, que ha aplegat 70 jugadors de set equips de les comarques lleidatanes amb l’objectiu promoure el bàsquet solidari per a la integració.

02/12/2018 10:12
SGE

Foto: Federació ACELL

La competició, organitzada per l’Associació de Voluntaris de la Caixa de Lleida (Asvolcall), la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL) i l’Associació Down Lleida, ha comptat amb 4 equips de nivell intermedi i 3 equips de nivell inicial.

En el nivell inicial, s’ha disputat un triangular entre el segon equip de l’Asvolcall Down Lleida, el Bàsquet Mollerussa Acudam i el CB Balaguer Estel. En el nivell intermedi, format per equips que juguen regularment la Lliga Interclubs de Lleida per a discapacitats, han competit l’Asvolcall Down, de Lleida, el Bàsqeut Alba, de Tàrrega, l’Aspros Força Lleida i el Salvador Seguí, de Lleida, equip aquest darrer que s’ha proclamat guanyador després de vèncer l’Asvolcall Down Lleida.

El representant de la Generalitat ha compartit la final i el lliurament de trofeus amb el diputat a la Diputació de Lleida, Paco Cerdà; el diputat al Congrés estatal, Toni Postius; el vicepresident de la representació territorial a Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet, Paco Espilla, i la presidenta de l’Associació Down Lleida, Pilar Sanjuan.