• Imprimeix

ACES Europe i la Fundació Catalana per a l'Esport signen un conveni de col·laboració per fomentar l’activitat física i l’esport

El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, ha acompanyat avui el president de la Fundació Catalana per a l'Esport (FCE), Pere Sust, en l’acte de signatura del conveni de col·laboració que aquesta entitat ha establert amb ACES Europe, representada pel president, Gian Francesco Lupattelli, amb l’objectiu de promoure l’activitat física i l’esport a Catalunya i el continent europeu.

04/12/2018 14:12
sge

El conveni estableix que les dues entitats duran a terme una sèrie d'accions per reforçar els objectius i les respectives activitats, i designa la FCE representant d’ACES Europe a Catalunya. D’aquesta manera, l’entitat d’àmbit continental es compromet a difondre la participació de la Fundació a través dels mitjans de comunicació propis i el material gràfic.

Per la seva banda, la Fundació Catalana per a l'Esport col·laborarà amb ACES Europe en la gestió i la difusió dels Premis Internacionals de Capital, Ciutat, Comunitat i Vila Europea de l'Esport, en l’àmbit de Catalunya, i donarà suport al desenvolupament dels programes que ACES vulgui implementar a Catalunya, a banda de afavorir la seva presència en els canals de comunicació de la Fundació.

La signatura ha tingut lloc a la seu d‘ACES Europe, situada a Brussel·les, on també hi han estat presents Maite Fandos, diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, així com el patró i el tresorer de la FCE, Joan Anton Camuñas i Leandre Negre, respectivament.