• Imprimeix

Celebrat a Blanes el primer Campionat de Catalunya Special de Vela Inclusiva

El Club Vela Blanes ha acollit avui la primera edició del Campionat de Catalunya Special de Vela Inclusiva per a persones amb discapacitat intel·lectual, que s’ha hagut de declarar desert a causa del fort vent que durant la jornada ha bufat a la Costa Brava. Hi ha assistit el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras.

14/04/2018 17:04
sge

Fotos: CV Blanes

sge
sge

Aquest fet, que en qualsevol altre campionat hagués suposat una gran decepció per a tots els regatistes, no ha condicionat en res l’ambient de festivitat, germanor i felicitat de la vintena de participants.

Els esportistes del CN Vilanova, Centre Municipal de Vela Barcelona i CV Blanes han gaudit d’allò més en aquest campionat organitzat per la Federació Catalana de Vela, en col·laboració amb la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual-ACELL i Special Olympics Catalunya, i amb el suport del Consell Català de l’Esport i el Club Esportiu El Vilar.

Al lliurament de premis han assistit també Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela; Marina Gómez, presidenta de la Federació ACELL; Amadeu Nualart, president del CV Blanes, i Mario Ros, alcalde de Blanes. D’altra banda, les autoritats han fet una visita a l’exposició que aquest dies té lloc a la Casa Saladrigas, de Blanes, amb motiu del 75è aniversari del Club de Vela Blanes.