• Imprimeix

La Secretaria General de l’Esport, nou “partner” del Barcelona Open Banc SabadellAlbert Agustí, president del Reial Club Tennis Barcelona, i Gerard Figueras, secretari general de l'Esport, han signat aquest migdia el conveni de col·laboració de la Secretaria General de l’Esport amb el torneig. La presència de la Generalitat es veurà immediatament reflectida a la pista central, ja que el logotip de la primera administració pública catalana lluirà a les banquetes dels jugadors.


21/04/2017 16:04
sge

Foto: RCTB

“Estem molt satisfets de poder comptar amb la Generalitat entre els nostres principals col·laboradors del torneig”, ha explicat Agustí després de l'acte de la signatura. El president del RCTB és conscient de l'abast de la importància d’aquest fet, “que servirà perquè a tota Catalunya es divulgui encara més el torneig i es valori la importància que suposa la seva història i la seva tradició i els qui ho van iniciar”.


La Secretaria General de l’Esport disposarà així mateix d'una carpa en el Village. La intenció de Gerard Figueras i el seu grup de treball és realitzar actes públics en l'espai aprofitant el ressò que li proporcionarà la pròpia dinàmica del torneig.


El secretari general de l’Esport ha destacat la importància de l'acord “en un esport com el tennis que està molt arrelat a Catalunya”. “És el torneig de tennis més important del país –ha afegit- i un dels més importants del món. Amb la nostra presència posem de manifest l’enorme potencial esportiu de Catalunya i, al mateix temps, promocionem d'una manera molt eficaç la marca turística Catalunya”.


Entre les activitats programades a l’estand de la Secretaria General de l’Esport, destaquen tres actes relacionats amb el tennis: el dia 26 es presentarà la imatge corporativa del tennis català, el 27 el programa formatiu de coeducació a l'esport i l'endemà el projecte Barcelona Tennis Inclusiu.