• Imprimeix

El Moto Club Segre homenatja els seus millors pilots en la festa final de temporada

El director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras, ha assistit avui a la festa anual de fi de temporada del Moto Club Segre, que ha tingut lloc al local social de la partida de Rufea (Lleida) amb la presència de 180 persones per reconèixer els èxits dels pilots de l’entitat durant la temporada passada.

10/01/2015 19:01
sge

Foto: FCM

Tots els pilots del club que van obtenir un calaix al podi final, tant a nivell de Catalunya com a nivell d’Espanya, durant el 2014 han estat obsequiats amb un premi. També s’ha fet el lliurament dels corresponents premis als primers classificats de cada categoria del Trofeu Moto Club Segre.

Jose Luis Martínez va ser el primer classificat en la categoria MX1, seguit d’Ot Monsonís i Aleix Diaz. El campió de la categoria MX2 va ser Oriol Casas, per davant de Guillem Navas i Nil Pons. La categoria dels veterans, MX3, va ser liderada per Alfred Camps, seguit de Angel Davins i Albert Armengol. Joel Cañadas, Xavier Camps i Carlos Prat van obtenir les tres primeres posicions de la categoria dels més menuts, MX50. El líder de la categoria MX65 va ser Marc Pàmias, seguit de Edgar Canet, Adria Monné i Daniela Guillen. I per acabar, el podi de MX85 va estar format per Eric Tomàs, Marc Tarragona i Jaume Gaya.

El president del Moto Club Segre, Lluís Capdevila, i el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Abad, han acompanyat Gerard Figueras en una festa que ha posat de manifest el potencial esportiu i formatiu de l’entitat lleidatana en el món del motor.