• Imprimeix

Cara i creu per a les seleccions catalanes d’hoquei sobre patins masculina i femenina en la festa solidària Nadal Sobre Rodes celebrada a Vic

La selecció catalana femenina d’hoquei sobre patins ha guanyat avui per 4 a 3, mentre que la masculina ha perdut per 2 a 4, en sengles partits contra dos potents combinats mundials en el marc de la festa solidària Nadal Sobre Rodes celebrada al Pavelló Castell d'en Planes de Vic, que ha reunit 1.500 espectadors i ha assolit 8.000 euros de recaptació per a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer. La jornada ha comptat amb la presència del director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig.

30/12/2017 23:12
sge

Foto: Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes

sge

Foto: FCP

sge

Foto: FCP

La victòria de la selecció femenina de Josep Maria Barberà ha compensat la derrota de la masculina de Jordi Camps en els dos plats forts de la jornada, que ha tingut també un torneig d’escoles amb la participació de 16 equips, exhibicions de patinatge artístic tradicional i en línia, i la presentació de l’acord entre la Federació Catalana de Patinatge i la Xarxa de Comunicació Local per a la retransmissió d’un partit de la lliga de Nacional Catalana masculina cada diumenge a partir del 14 de gener, quan comenci la segona fase.

En els descansos dels partits han tingut lloc exhibicions de patinatge artístic tradicional, a càrrec de Carla Casas i Arnau Pérez, del CPA Tona; de patinatge artístic en línia, mitjançant Ángela Martín-Mora (Roller Artístic Barcelona), i d’hoquei adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual, per part de l’equip del CP Voltregà.

Durant la jornada, el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, ha rebut un homenatge sorpresa envoltat de molts amics. Al seu costat, hi eren Antoni Reig; l’exsecretari general de l’Esport, Rafel Niubò; el president de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, Joan Torner; el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Vic, Josep Maria Roca, i el conseller delegat de la Xarxa, Francesc Pena, entre d’altres.

El Nadal Sobre Rodes ha estat organitzat conjuntament per la Federació Catalana de Patinatge, la botiga Hockeymania, que celebrava el seu desè aniversari, i la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, a la qual anaven destinats tots els beneficis de la festa.