• Imprimeix

El procés participatiu pel Pacte Nacional de l’Activitat Física i l’Esport fa parada a les comarques de Lleida

El procés participatiu per a la creació d’un Pacte Nacional de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya ha fet parada avui a les comarques de Lleida, on entitats del Segrià, Les Garrigues, Pla d’Urgell, Urgell, Segarra i la Noguera han participat en el novè debat territorial i han fet noves aportacions al projecte impulsat per la Secretaria General de l’Esport.

20/04/2017 21:04
sge
sge

La jornada, que ha tingut lloc a la sala d’actes de la Delegació del Govern de la Generalitat a Lleida, ha estat coordinada pel representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura. Després de presentar els objectius del procés participatiu iniciat en el marc de les bases del Nou Model de Governança de l’Esport Català, que té com a finalitat construir una societat més saludable i millorar l’alt rendiment esportiu, ha tingut lloc el debat.

Els 25 representants d’entitats i institucions vinculades a l’esport lleidatà s’han dividit en diferents grups de treball per proposar idees sobre els cinc àmbits del projecte: Activitat Física: promoció, prevenció i prescripció; Coneixement: educació, formació i recerca; Rendiment: detecció, tecnificació i alt nivell; Economia: empresa, turisme i esdeveniments, i Governança: organització, planificació i finançament.

Aquesta ha estat la penúltima sessió de treball a nivell territorial del procés participatiu. La desena i última trobada tindrà lloc el proper dilluns 24 d’abril amb la participació d’agents esportius del Camp de Tarragona. Les conclusions dels debats territorials es recolliran en un document i s’inclouran a les bases proposades pel Govern.