• Imprimeix

Ponts celebra la XXXV Festa Catalana dels Escacs amb un excel·lent nivel de participants

El representant territorial de l’Esport a Lleida, Joaquim Perisé, ha assistit a la Festa Catalana dels Escacs, que en aquesta edició ha tingut lloc a la localitat de Ponts (La Noguera). Durant tot el matí d’avui, ha tingut lloc la Competició del 24è Campionat de Catalunya de partides ràpides per equips.

30/09/2012 12:09
foto festa escacs ponts rtl

L’acte també ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana d’Escacs, Toni Ayza; el delegat de la Federació a Lleida, David Monell; l’alcalde de Ponts, Francesc Garcia; el regidor d’Esports de Ponts, Joan Mases, i el president del Club Escacs Ponts, Francesc Subarroca.

Perisé ha destacat l’excel·lent nivell assolit al Circuit Català d’Oberts Internacionals Gran Premi Generalitat de Catalunya que, amb els 27 tornejos internacionals d’enguany, s’ha consolidat amb la participació dels millors escaquistes catalans i d’altres jugadors internacionals.

Després d’aquesta competició s’ha fet el repartiment de trofeus i dels premis per a tots els guanyadors del Circuit Català, que durant els mesos de maig a setembre s’han celebrat a diferents municipis de Catalunya.