• Imprimeix

FC Borges i al DKV Borges Vall, escollits millors equips en la XXIX Festa de l’Esport de les Borges Blanques

La XXIX Festa de l’Esport de les Borges Blanques ha premiat avui com a millors esportistes de l’any 2017 el primer equip del Futbol Club Borges i el DKV Borges Vall. El FC Borges ha estat reconegut pels seus primers 100 anys d’història i per haver quedat campió de la Copa Catalunya amateur i de la lliga de la 2a Divisió Catalana, mentre que els integrants de l’equip del Borges Vall de la màxima categoria estatal de tennis taula han estat reconeguts per haver guanyat la Copa del Rei l’any passat. Ha assistit a l’acte el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura.

14/04/2018 23:04
sge

Foto: Ajuntament de les Borges Blanques

La gala esportiva ha reunit més de 300 persones al Pavelló de l’Oli de la capital garriguenca i també ha comptat, entre d’altres, amb l’assistència d’Anna Tarrés, diputada al Parlament per Junts per Catalunya; Paco Cerdà, diputat provincial, i l’alcalde borgenc, Enric Mir.

A banda dels premis esmentats, en el transcurs de l’acte també s’han reconegut amb mencions especials pels mèrits obtinguts diferents esportistes del Gimnàs Borges, Futbol Club Borges, Club Ciclista Ateneu Garriguenc, Club Escola Comarcal de Futbol les Garrigues, Club Tennis Taula Borges, Club Patí Borges, Club Bitlles Borges, Club Esportiu Open Tennis Borges, Club Bàsquet Borges Garrigues, Futbol Sala Borges i Club Atlètic Borges.