• Imprimeix

Nit d’homenatges i reconeixements en la 25a Gala del Tennis Lleidatà

El tennis lleidatà ha viscut avui la nit més lluïda amb motiu de la 25a edició de la seva Gala, una festa que s’ha celebrat al Palau de Congressos La Llotja de Lleida amb la presència de 274 persones en representació de tots els àmbits d’aquest esport a les Terres de Lleida. El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha assistit a un acte que ha premiat els millors de la temporada i ha fet diversos homenatges.

08/04/2017 23:04
sge

Fotos: FCT

sge
sge

Enguany, la festa ha canviat el seu format habitual, deixant enrere el concepte de diada per anar un pas més enllà i apostar pel de gala, amb el sopar habitual però també amb regals, sortejos i altres detalls, així com amb actuacions com la de Quim Masferrer.

Entre les autoritats presents, a banda de Gerard Figueras, cal destacar l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president de la Federació Catalana de Tennis (FCT), Joan Navarro, que han tingut com a amfitrió a Ignasi García, president de la Representació Territorial a Lleida de la FCT, entitat organitzadora de la Gala. Paco Cerdà, representant de la Diputació; Montse Parra, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, i Joan Segura, representant territorial de l’Esport a Lleida, també han assistit a l’acte.

A més de guardonar els millors tennistes (Màsters Provincial) i els millors equips de totes les categories del 2016 (Terraferma), enguany la Gala també ha inclòs un reconeixement per a la selecció lleidatana, un projecte pioner apadrinat per Albert Costa que té més de sis anys d’història. Durant la vetllada, s’ha aprofitat per anunciar on es farà la propera d’aquestes visites, que serà Santander del 21 al 24 de setembre.

Quant a les distincions especials, cal destacar la que han rebut les 13 famílies que van estar representades per dos o més membres al Màsters Provincial. És el cas, per exemple, de les germanes Teixidó (Maria, Meritxell, Ares i Aran), que van disputar el torneig en diferents categories. Un altre reconeixement especial ha recaigut en els lleidatans Josep Carles Mòdol (CN Lleida) i Miguel Puigdevall (CT Tarragona) amb motiu del títol aconseguit al Campionat d’Espanya de Veterans +50 de dobles. Finalment, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha rebut un reconeixement pel seu suport al tennis català i en especial a la Federació Catalana.

La festa també ha lliurat guardons especials a dos presidents de club que van accedir al càrrec durant el 2016: Josep Anton Ajates (CT Mollerussa) i Jordi Allué (CE Mas Duran de Cervera). Hi ha hagut també un premi Fair Play per a Dani Martínez (CN Lleida), un jugador que ha estat 16 mesos aturat a causa d’una lesió de menisc, però que durant aquest llarg període de recuperació que ara afortunadament ja ha deixat enrere ha seguit col·laborant amb la Federació i ha continuat assistint als tornejos com a espectador.