• Imprimeix

El Club Patí Voltregà fa un merescut homenatge a Carla Giudici, un referent de l’hoquei patins femení a Catalunya

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha participat aquest vespre en els actes d’homenatge que el Club Patí Voltregà ha celebrat a Sant Hipòlit de Voltregà amb motiu de la retirada de Carla Giudici, un dels referents del club i de l’hoquei patins femení de Catalunya, que va deixar la pràctica d’aquest esport fa un any.

20/06/2014 22:06
sge

L'acte, que ha omplert el Pavelló Municipal d'Esports, ha començat amb un partit entre les seves excompanyes, i una hora més tard s’ha disputat un partit d'exhibició entre el CP Voltregà femení actual i un combinat amb les millors jugadores de l'OK Lliga.

El secretari general de l'Esport  li ha lliurat una placa de reconeixement en nom de la Generalitat de Catalunya per agrair-li la seva aportació al creixement de l’hoquei patins a Catalunya i al progrés de l’esport femení al país. Els han acompanyat el president del CP Voltregà, Xavier Sala; representants dels altres clubs on va jugar -Masies de Voltregà i CP Vic-; els presidents de la Federació Catalana i Espanyola de Patinatge, Ramon Basiana i Carmelo Paniagua, respectivament, així com representants del municipi de Sant Hipòlit de Voltregà, familiars i amics.

Carla Giudici va jugar del 1999 al 2013 al club osonenc, del qual va ser peça clau perquè assolís diversos èxits a nivell estatal i internacional en un període brillant. Especialment important va ser el seu paper, en els seus inicis com a jugadora al CP Vic, en aconseguir la creació d’equips mixtos d’hoquei patins en categories inferiors, un fet insòlit en aquells moments i que ha ajudat a promoure aquest esport.