• Imprimeix

L’Uni Girona homenatja les exjugadores del primer equip Noemí Jordana i Anna Carbó

El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, ha participat avui en l’homenatge que l’Uni Girona ha fet a les exjugadores del primer equip Noemí Jordana i Anna Carbó, coincidint amb el derbi de la Lliga Femenina de bàsquet entre l’Spar Citylift Girona i el Cadí La Seu, que ha acabat amb victòria gironina (72-60).

03/12/2017 21:12
sge

Fotos: Uni Girona

sge

A la mitja part de l’encontre, han tingut lloc a la pista del Pavelló Girona-Fontajau –plena com mai amb 2.500 espectadors- els actes de reconeixement a Carbó i Jordana, que han comptat amb la presència també de Marta Madrenas, alcaldessa de Girona; Isabel Muradàs, regidora d’Esports de l’Ajuntament gironí; Josep Pujols, representant territorial de l’Esport a Girona; Joan Fa, president de la Federació Catalana de Bàsquet; Cayetano Pérez, president de l’Uni Girona, i Anna Caula, exentrenadora de l’equip.

Després de visionar un vídeo commemoratiu, les institucions han entregat un obsequi a les dues homenatjades. El secretari general de l’Esport els ha lliurat una peça “en agraïment a la seva contribució al foment i els èxits del bàsquet català”. A continuació, han actuat la colla castellera dels Marrecs de Salt abans d’un dels moments més esperats, la penjada de samarretes que han portat durant anys les dues esportistes.

Anna Carbó i Noemí Jordana han rebut el merescut homenatge per les 8 i 6 temporades, respectivament, que han jugat a Girona. Des d’avui, les seves samarretes amb els números 7 i 9 pengen del sostre del pavelló juntament amb les de Toni Espinosa i Darryl Middleton pel seu passat al CB Girona.