• Imprimeix

Inaugurat a Lleida el curs acadèmic 2017-2018 de l’INEF de Catalunya

El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, ha assistit aquest matí a la inauguració del curs acadèmic 2017-2018 de l’INEF de Catalunya, que ha tingut lloc a les instal·lacions del centre a Lleida amb motiu del 35è aniversari d’aquesta institució universitària. El M. Hble. Sr. Artur Mas ha impartit la lliçó inaugural “Catalunya, una societat activa” en un acte en què també s’ha distingit l’alumnat que ha obtingut el millor expedient acadèmic de la 5a promoció de Grau de l’Activitat Física i de l’Esport (2013-2017), així com els membres del professorat que han assolit el grau de doctor durant el passat curs acadèmic.

11/10/2017 16:10
sge

Fotos: INEFC

sge
sge
sge

També hi han intervingut Jordi Solà, director de l’INEF de Catalunya; Dr. Joan Biscarri, vicerector d’Activitats Culturals i Projecció Universitària de la  Universitat de Lleida; Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida, i els directors dels centres INEF de Lleida i Barcelona, Dr. Alfredo Joven i Dr. Xavier Iglesias, respectivament

L’obertura de l’acte ha tingut lloc amb la benvinguda als assistents per part de Gerard Figueras. Tot seguit, Jordi Solà, ha llegit la memòria del curs 2016-2017, on ha esmentat els aspectes més destacables de l’activitat acadèmica de l’INEFC al llarg del curs passat. Seguidament, el 129è president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha impartit la lliçó inaugural amb el títol “Catalunya, una societat activa”.

En la segona part, s’han lliurat els guardons als millors expedients de grau en CAFE i als membres del professorat que van assolir el grau de doctor el curs passat. Aleix Cercós Agelet, millor expedient acadèmic del centre de Lleida, i Josep Nicolau Miralles, millor expedient del centre de Barcelona, han rebut les distincions de part dels directors d’ambdós centres.

D’altra banda, s’han lliurat distincions als nous doctors i doctores Gerard Lasierra Aguilà, Immaculada Durán Delgado, Queralt Prat i Ambrós, Enric Ormo Ribes, Enrique Ballestero García i Rafael Tarragó Garcia. Per acabar, s’ha fet la foto de família amb els membres de la taula, el ponent i tots els guardonats acompanyats dels directors de centre.