• Imprimeix

El CTT Ganxets inaugura noves instal·lacions per mantenir el creixement

El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, ha participat avui en la inauguració de les noves instal·lacions del Club Tennis Taula Ganxets de Reus, que en el seu quart any de vida deixen les instal·lacions del CN Reus Ploms i estrenen seu pròpia.

02/12/2017 21:12
sge
sge

Amb aquest canvi, el club espera consolidar el creixement a nivell esportiu, gràcies a les millores tècniques, i social. A més, les noves instal·lacions –de 350 m2- pretenen ser un impuls per a l'enfortiment del tennis taula no només a la ciutat, sinó també en el conjunt de Catalunya.

Gerard Figueras ha compartit l’acte amb Joan Carles Virgili, president del CTT Ganxets de Reus; Joan Arnau, president de la Federació Catalana de Tennis Taula; Carles Pellicer, alcalde de Reus; Jordi Cervera, regidor d’Esports de l’Ajuntament reusenc; el director del Canal Olímpic de Catalunya, Arseni da Palma, i el representant territorial de l’Esport a Tarragona, Joan Plana. Abans de l’acte, integrants del club han llegit el manifest del món de l’esport contra la violència envers les dones.

Joan Carles Virgili ha assegurat que "teníem un problema de creixement, necessitàvem més espai, i també reivindicar-nos com a club, sense estar tutelats per un de gran. A més, les noves instal·lacions ens permetran créixer en nombre de socis". Per la seva banda, el secretari general de l'Esport ha destacat que "un club important, amb només tres anys de vida però amb una bona trajectòria esportiva, es doti d'una seu que l'ha d'ajudar a consolidar-se com a projecte esportiu a Reus i que també ajudarà a consolidar el projecte del tennis taula en el conjunt de la demarcació i de Catalunya".

De cara a la present temporada, el club, que compta amb més de 100 jugadors i jugadores i sis equips federats –cinc masculins i un femení-, es planteja dos objectius: organitzar un torneig popular per a tota la comarca i una reedició dels campionats unificats que van néixer fa dos anys. A més, el mes de gener els Ganxets rebran la visita d'una jugadora de Letònia, que es formarà al club i que participarà tant en els campionats juvenils de Catalunya i d'Espanya com en la Divisió d'Honor.