• Imprimeix

El Míting Internacional Ciutat de Barcelona torna a oferir atletisme d’alt nivell

El Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona, celebrat avui a l’Estadi Municipal Joan Serrahima, ha ofert avui una extraordinària jornada als prop de dos mil persones que han pogut gaudir d’atletisme de gran nivell. La catalana Estela Garcia i Bruno Hortelano han centrat l’atenció d’una prova que ha seguit el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras.

11/07/2018 22:07
sge
sge
sge

La gran estrella de la reunió ha estat Bruno Hortelano (CD Nike R), que s’ha imposat als 200 metres amb un temps de 20.19, segona marca europea de la temporada, cosa que el converteix en el gran favorit per revalidar el títol de campió d’Europa el proper més d’agost a Berlín.

Per la seva banda, Estela Garcia (CD Nike R) també ha estat una de les protagonistes de la reunió atlètica en aconseguir batre el rècord d’Espanya de 300 metres amb una marca de 37.30, millorant els 38.41 que havia fet Laura Bueno (VE) aquesta mateixa temporada. Precisament, aquesta atleta andalusa ha millorat el rècord d’Espanya de 600 metres amb un temps de 1:26.21, millorant en 78 centèsimes l’anterior registre que data de 1993.

També cal destacar la victòria de Dídac Salas (FCB), amb 5,50 m en perxa, i Esther Guerrero (New Balance T), que ha estat tercera en 800 m amb 2:01.54. El premi a la millor marca del míting ha estat per a Bruno Hortelano en la categoria masculina i per la irlandesa Ciara Mageean, que s’ha imposat en els 1.500 m amb un temps de 4:04.13.  

Gerard Figueras ha compartit l’esdeveniment amb Marta Carranza, comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona; Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, i Jordi Cavero, gerent del Servei d’Esports de la Diputació de Barcelona.