• Imprimeix

El Consell Esportiu del Tarragonès reconeix la tasca d’entitats i esportistes de la comarca durant el lliurament dels Premis i la Beca Auriga Fvscvs 2017

El Teatre del Casino Municipal de Rodà de Berà ha acollit avui el lliurament de la 10a edició dels Premis i la Beca Auriga Fvscvs 2017, que convoca anualment el Consell Esportiu del Tarragonès (CET), amb una vistosa gala que ha servit per fer un reconeixement a la dedicació, el treball i l’esforç d’un ventall molt ampli i nombrós de la família de l’esport, especialment el de base, a la comarca del Tarragonès. Hi ha participat el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras.

06/10/2017 20:10
sge

Fotos: CE Tarragonès

sge

A l’acte, també hi eren presents Raül Font-Quer, president del CET; Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona; Joan Plana, representant territorial de l’Esport a Tarragona; Imma Reguant, directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament; Daniel Cid, president del Consell Comarcal del Tarragonès, i Pere Virgili, alcalde del municipi amfitrió, així com representants de diversos Ajuntaments de la comarca, entitats, centres escolars del Tarragonès i l’esport del territori.

El Consell Esportiu del Tarragonès ha lliurat els guardons corresponents a les dotze categories convocades en aquesta edició i les distincions a 10 persones o entitats locals proposades pels Ajuntaments de la comarca per reconèixer el seu treball en la promoció esportiva. Paral·lelament, també s’han lliurat els primers premis i els reconeixements de la Beca Auriga Fvscvs, convocada, per aquesta edició, en dues modalitats: la corresponent als treballs de recerca i de síntesi d’estudiants de Secundària, per una banda, i la que premia i dota econòmicament els projectes d’investigació dins un àmbit més professional, per l’altra.

La Secretaria General de l’Esport, acompanyada d’altres institucions, ha fet un homenatge a Raül Font-Quer per haver estat al capdavant del consell esportiu durant els darrers 10 anys. El dirigent deixarà de presidir l’entitat properament i Gerard Figueras li ha lliurat una placa “en agraïment a la seva gestió i al seu caràcter dialogant”, que ha considerat claus en “el creixement i la projecció de l’esport català” fruit d’una “brillant trajectòria com a dirigent”.