• Imprimeix

El Junior CF celebrarà el centenari amb una àmplia programació d’activitats

El president del Junior CF, Rafael Espino, i la presidenta de la comissió del centenari, Amparo Sirvent, han presentat avui a la seu del club, a Sant Cugat del Vallès, les activitats del centenari del club previstes per aquest 2017. Han estat acompanyats de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, que han conegut els esdeveniments principals de la commemoració en el vessant esportiu, social i institucional.

10/01/2017 13:01
sge

Foto: Junior CF

Des de l’àmbit esportiu, destaquen les candidatures del club a acollir la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei herba –tindran lloc el proper mes de març a les instal·lacions del Junior-, el torneig de veterans Barça-Espanyol-Junior o el Campionat de Catalunya de Pàdel, a banda de les competicions ja tradicionals del club com el Pàdel Gran Slam, el campionat de pàdel Gran Slam infantil o el Trofeu Pere Massip de Tennis.

D’altra banda, s’han programat una sèrie d’activitats més socials dissenyades expressament pel Centenari, com la Caminada Sarrià-Sant Cugat, que recordarà l’origen del club; la presentació del llibre del Centenari, encarregat a Lluís Permanyer, o el sopar de gala. A més, el club ha presentat la candidatura per rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya en reconeixement a la seva trajectòria com a club esportiu del país.