• Imprimeix

Inaugurada l’exposició fotogràfica ‘Club Centenari: Club Natació Barcelona’, al Museu Olímpic barceloní

El subdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport, Oriol Marcé, ha assistit avui a la inauguració de l’exposició fotogràfica “Club Centenari: Club Natació Barcelona”, que es podrà visitar al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch fins el proper 2 de desembre.

10/10/2018 20:10
sge

Foto: Fundació Barcelona Olímpica

L’acte ha comptat també amb la presència de Marta Carranza, presidenta de la Fundació Barcelona Olímpica, i Bernat Antràs, president del Club Natació Barcelona (CNB). L'exposició ha comptat amb la col·laboració de Valentí Ambrós, soci del CNB, que ha estat l'encarregat de documentar-se i verificar la història esportiva i social de l’entitat centenària.

El Club Natació Barcelona fou fundat l’any 1907 gràcies a la iniciativa de Bernat Picornell i un grup d’amics que anaven habitualment al desaparegut Gimnàs Solé de Barcelona, lloc on es va establir la seu social fundacional de l’entitat.

La mostra fotogràfica del Club Natació Barcelona està formada per imatges històriques d’aquest club centenari barceloní. La Fundació Barcelona Olímpica vol reconèixer l’existència de tots els clubs i de totes les organitzacions que permeten la pràctica de l’esport a la ciutat, i per això ha desenvolupat un programa d’activitats on destaca la producció d’una exposició monogràfica anual sobre un club centenari de Barcelona.