• Imprimeix

El CN Sant Andreu serà el punt de trobada de grans estrelles en el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de natació

Les instal·lacions del CN Sant Andreu han acollit avui la presentació del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de natació. La 39ena edició i segona etapa del prestigiós circuit europeu Mare Nostrum començarà demà i s'allargarà fins dijous al club barceloní amb la presència de grans estrelles com Katinka Hosszu, Missy Franklin i la catalana Jèssica Vall. Ha participat en l’acte el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig.

12/06/2018 15:06
sge

Foto: FCN

La Federació Catalana de Natació és membre fundadora d'aquest circuit i cedeix l'organització al CN Sant Andreu, que un any mes omplirà la piscina Pere Serrat. A la presentació, també hi eren presents tres dels grans nedadors catalans: Jèssica Vall, Àfrica Zamorano i Albert Escrits, integrants del CN Sant Andreu, que han compartit escenari amb la comissionada d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza; el president del CN Sant Andreu, Angel Bernet; el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, i l’assessor d’Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga.

Les autoritats han destacat la importància d'una competició d'aquest nivell i la gran capacitat organitzativa del CN Sant Andreu per acollir cada any aquest Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. Per la seva banda, els nedadors i nedadores han dit que aquesta competició és un gran test de cara a les properes competicions internacionals com els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i el Campionat d'Europa de Natació de Glasgow 2018.

A la competició, hi participaran una vintena d’estrelles internacionals. Katinka Hosszú, actual campiona olímpica i recordista mundial en 400 estils; Yulina Efimova, actual campiona del món en 100 braça, i Missy Franklin, campiona olímpica i recordista mundial en 200 esquena, seran alguns dels principals reclams per al públic.