• Imprimeix

La consellera Artadi felicita Llorenç Gómez, millor jugador del món de futbol platja del 2018

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, acompanyada del director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, ha fet avui, al Palau de la Generalitat, una recepció a Llorenç Gómez, escollit millor jugador del món de futbol platja aquest 2018.

03/12/2018 22:12
sge

Fotos: Rubén Moreno

sge

La consellera s’ha interessat per la trajectòria del jugador de Torredembarra, internacional absolut tant amb Catalunya com amb Espanya, que va ser distingit fa uns dies com a millor jugador del món de futbol platja en els Beach Soccer Stars de Dubai, una gala anual organitzada per la Beach Soccer Worldwide.

Elsa Artadi ha felicitat l’esportista del FC Barcelona per una distinció històrica, ja que és el primer futbolista de l’Estat que la rep, i que projecta novament l’esport català a nivell internacional. Al llarg de la seva carrera, Gómez ha jugat en les lligues nord-americana, brasilera, russa o japonesa, i en aquesta última es va proclamar recentment campió amb el Tokio Verdy BS, del qual va ser el màxim golejador amb 15 dianes en 6 partits.

A més, el jugador torrenc ha obtingut enguany el subcampionat de l'Euro Beach Soccer League amb la selecció espanyola i ha estat designat millor jugador de la lliga europea, millor jugador de la Bahames Beach Soccer Cup o màxim golejador de l'etapa de lliga a Warnemünde (Alemanya).

En la recepció, també hi han estat presents Josep Llaó, vicepresident primer de Federació Catalana de Futbol, acompanyat de Raül Sus, director del Comitè de futbol platja; Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra, i Raúl García, regidor d'Esports del municipi; Santiago Soler, directiu de la Beach Soccer Worldwide, i Joan Plana, representant territorial de l’Esport a Tarragona.