• Imprimeix

El 23è Campionat de Catalunya de Dards corona Toni Muñoz i Iolanda Riba com a campions

El representant territorial de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier, ha assistit avui al 23è Campionat de Catalunya de Dards, en la modalitat individual, per parelles i clubs, que s’ha disputat a l'Esplugues Club de Dards, a Esplugues de Llobregat, amb unes finals de gran qualitat i un bon treball organitzatiu per part de la Federació Catalana d’aquest esport.

01/12/2013 14:12
sge

Foto: Federació Catalana de Dards

La competició més important dels Campionats de Catalunya de Dards és el Campionat Nacional Individual Masculí i Femení, el tret de sortida del qual ha anat a càrrec de Santi Siquier, acompanyat del vicepresident de la Federació Catalana de Dards, Josep Maria Salvadó, i el president de l'Esplugues Club de Dards, Domingo López, amb els quals ha fet el llançament d'honor.

Antonio Muñoz, jugador del Club Dards Palafrugell i que aquest any passat va participar a la Lliga de Divisió d'Honor, s'ha proclamat campió de Catalunya després de superar amb autoritat en la final (1-5) Carles Arola (Palafrugell CD). Pel que fa a les dones, Iolanda Riba (Club Dards Goya), jugadora de Cambrils i que aquest any passat va participar a la Lliga de Tarragona, s'ha proclamat Campiona de Catalunya al vèncer la final (4-0) contra Loli Cascales (Hospitalet de Llobregat).

En la categoria de clubs, el campió ha estat el Palafrugell CD, que sense encaixar cap derrota ha dominat d'inici a fi la competició tancant així una gran temporada on ha guanyat la Lliga i la Copa d'equips. La segona posició ha estat pel Club Dards La Xarxa (Puig-Reig) .

Finalment, el Campionat de Catalunya ha alçat com a Campions Nacionals en modalitat de Parelles Masculines a Toni Muñoz i Juan Robles, ambdós esportistes del Club Dards Palafrugell, després de superar Josep Arimany i Angel Rodríguez (fitxa independent). Pel que fa a la modalitat de parelles femenines, el Campionat Nacional va quedar desert al no arribar al mínim de participació establert al reglament oficial de la competició.