• L’INEFC celebra el primer Consell Rector de la legislatura

    El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha assistit avui a la seu de l’Institut Nacional de Educació Física de Catalunya (INEFC) a la primera reunió de l’actual legislatura del seu Consell Rector, l’òrgan màxim de decisió de l’INEFC que té les facultats més àmplies pel que fa a l’actuació, la gestió i la representació de l’institut.

    • 19/07/2018
  • El secretari general de l’Esport i el president de la Federació Catalana de Vela presenten a Barcelona el programa Esport Blau Escolar

    El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha presidit conjuntament amb Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela (FCV), la presentació al Museu Colet del programa Esport Blau Escolar, que neix amb la premissa d’aproximar i de promoure la vela entre alumnes dels centres educatius del litoral català, amb tota la transversalitat interdisciplinària i educativa que aquest fet comporta. L’objectiu d’aquesta acció és fomentar els valors d’aquesta pràctica esportiva. Els dos dirigents han fet un balanç positiu de la prova pilot celebrada en set escoles.

    • 18/07/2018
Dissabte, 21 juliol 2018

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Àmbits