• El secretari general de l’Esport acompanya el president Quim Torra en l’ascensió al Puigsacalm en el marc de la iniciativa "Cims per la Llibertat"

    El president de la Generalitat, Quim Torra, ha participat avui, acompanyat del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, en la iniciativa "Cims per la Llibertat", que té com a finalitat conscienciar de la situació dels presos, exiliats i represaliats polítics, i transmetre’ls, tant a ells com a les seves famílies, el suport de la societat. Aquesta campanya ha consistit en una ascensió simultània a 18 cims de Catalunya triats directament pels presos i exiliats polítics. El president ha ascendit el Puigsacalm, escollit pel president Carles Puigdemont.

    • 13/10/2018
  • Èxit de participació als Jocs Esportius de l’Institut Guttmann

    El subdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport, Oriol Marcé, ha assistit avui a la cloenda dels Jocs Esportius, organitzats un any més per l’Institut Guttmann i la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), que han tingut durant dos dies al centre sanitari de Badalona, emmarcats en els actes de celebració del 25è aniversari del Programa Hospisport de la Federació Catalana.

    • 11/10/2018
Dilluns, 15 octubre 2018

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Àmbits