• La consellera Munté expressa el total suport del Govern a la promoció de l'esport femení

    La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha afirmat que “des del Govern tenim el compromís de continuar donant suport a l’esport femení”. Així s’ha pronunciat durant la participació, acompanyada del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, en la presentació de la campanya “#Orgullosa”, que impulsa la Federació Catalana de Futbol (FCF) i que té com a objectiu promoure el futbol i el futbol sala femení a Catalunya.

    • 27/06/2017
  • L’esport i l’activitat física per a persones amb diversitat funcional estarà present al Pacte Nacional de l’Activitat Física i l’Esport

    La Secretaria General de l’Esport està treballant per tal que l’esport per a persones amb diversitat funcional tingui un paper rellevant al Pacte Nacional de l’Activitat Física i l’Esport. En aquest sentit, s’ha creat un grup de treball que està elaborant un Pla específic per a les persones amb capacitats diferents a Catalunya amb la intenció de promoure i garantir els drets i l'autonomia de les persones que formen part d'aquest col·lectiu, amb l'objectiu d'aconseguir la seva participació normalitzada en l’activitat física i l’esport.

    • 27/06/2017
Dimecres, 28 juny 2017

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Àmbits