Notícies

  • La Generalitat organitzarà el Congrés Mundial de Turisme Esportiu el 2020

    La Generalitat vol posicionar Catalunya com a referent turístic esportiu a nivell internacional. La qualitat de l’oferta turística i les excel·lents instal·lacions esportives que té, sumades a les seves característiques climàtiques i naturals, fan que sigui una destinació ideal per a la pràctica de diferents esports. Conscients de tot aquest potencial, des de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), del Departament d’Empresa i Coneixement, s’ha decidit proclamar el 2020 com l’Any del Turisme Esportiu.

    • 14/11/2019
  • El president de la Generalitat felicita la Federació Catalana de Natació pels èxits dels seus esportistes en el Mundial de Gwuangju

    El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del director del Consell Català de l'Esport, Toni Reig, ha rebut aquest migdia la Federació Catalana de Natació després dels èxits dels seus 37 esportistes en el Mundial de Gwangju (Corea del Sud), celebrat l’estiu passat. Els equips femení i masculí de waterpolo i l’equip de Waterpolo Beach van ser subcampions del món, i diverses esportistes de natació artística van aconseguir tres medalles.

    • 14/11/2019

Agenda

Diumenge, 17 novembre 2019

No hi ha activitats previstes.

Més activitats