• Arrenca a l’INEFC Barcelona el 1r Congrés Internacional de l'Esport a les Grans Ciutats

    El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, ha participat avui en l’obertura institucional del 1r Congrés Internacional de l'Esport a les Grans Ciutats, el fòrum internacional que planteja per primera vegada el debat sobre el futur de la pràctica esportiva a les grans urbs. L’esdeveniment se celebra avui i demà a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) de Barcelona.

    • 20/03/2019
  • La Generalitat de Catalunya reconeix els èxits de 138 esportistes en la cinquena edició dels premis a les Joves Promeses de l’Esport Gironí

    La Representació Territorial de l’Esport a Girona ha omplert aquesta tarda l’Auditori de Girona amb motiu de la cinquena edició del Reconeixement a les Joves Promeses de l’Esport Gironí, que ha servit per premiar els èxits de 138 esportistes de 29 modalitats durant el 2018, així com els resultats destacats d’equips amb integrants d’aquesta edat d’aquestes comarques. El director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, i el delegat del Govern a Girona, Pere Vila, ha presidit l’acte.

    • 19/03/2019
Dijous, 21 març 2019

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Àmbits