• L’esport i l’activitat física per a persones amb diversitat funcional estarà present al Pacte Nacional de l’Activitat Física i l’Esport

    La Secretaria General de l’Esport està treballant per tal que l’esport per a persones amb diversitat funcional tingui un paper rellevant al Pacte Nacional de l’Activitat Física i l’Esport. En aquest sentit, s’ha creat un grup de treball que està elaborant un Pla específic per a les persones amb capacitats diferents a Catalunya amb la intenció de promoure i garantir els drets i l'autonomia de les persones que formen part d'aquest col·lectiu, amb l'objectiu d'aconseguir la seva participació normalitzada en l’activitat física i l’esport.

    • 27/06/2017
  • Comença a Tarragona el 12è Curs de Formació de Dinamitzadors d’Esport a l’Escola

    Uns 400 joves d’entre 12 i 18 anys de tot Catalunya han començat avui al Complex Educatiu de Tarragona la 12a edició del Curs de Formació de Dinamitzadors d’Esport a l’Escola, que s’allargarà fins el proper dissabte 1 de juliol. El director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, ha presidit la inauguració, acompanyat del representant territorial de l’Esport a Tarragona, Joan Plana, i de la gerent de la instal•lació, Teresa Ordobàs.

    • 26/06/2017
Dimecres, 28 juny 2017

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Àmbits