• El Campionat de Catalunya per Equips Absolut farà de Tarragona l’epicentre del pàdel mundial

    El representant territorial de l’Esport a Tarragona, Joan Plana, ha assistit avui a les instal·lacions del Club de Tennis Tarragona (CTT) a la presentació del Campionat de Catalunya per Equips Absolut de pàdel, organitzat per la Federació Catalana de Pàdel (FCP) i que durant aquesta setmana posicionarà Tarragona com l’epicentre del millor pàdel del moment. La cita, que es disputa a partir d’aquest dijous i fins diumenge vinent al club de Cala Romana, aplegarà gran part de les estrelles mundials d'aquest esport.

    • 19/02/2019
  • Catalunya perd contra el Caciques colombià en el segon partit amistós preparatori per al Mundial de futbol sala masculí

    El director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, ha assistit avui a Centelles al segon dels partits amistosos que la selecció catalana masculina de futbol sala ha disputat aquests dies contra el Caciques colombià, vigent campió de la Copa de las Américas, la màxima competició de clubs d’aquest continent. Avui, els catalans han perdut per 1 gol a 4, en un encontre que els serveix de preparació per al proper Campionat del Món, que començarà a l’Argentina a finals de març.

    • 18/02/2019
Dissabte, 23 febrer 2019

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Àmbits