• La Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana de Futbol s’adhereixen al Dia Internacional contra la Homofòbia en el Futbol

    La Generalitat de Catalunya, mitjançant la Direcció General d’Igualtat i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, i amb el suport de la  Federació Catalana de Futbol, se sumen un any més a la celebració del Dia Internacional contra l’Homofòbia en el Futbol, que es commemora el 19 de febrer. Aquesta jornada té l’objectiu de garantir els drets de totes les persones a gaudir d’una pràctica esportiva lliure de qualsevol tipus de discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

    • 15/02/2019
  • Entregats els Premis Culer de l’Any 2019

    El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, ha participat avui, a l’Auditori 1899 del Camp Nou, en l’acte de lliurament de la primera edició dels Premis Culer de l'Any, que han rebut Eric Abidal, la Fundació Leo Messi, Xavier Pascual, sor Lucía Caram, Nujeen Mustafá i Joan Casals (l’Avi del Barça). Aquest guardó, impulsat pel diari Sport en col·laboració amb el FC Barcelona, neix per reconèixer les persones i institucions que destaquen pel seu compromís culer durant l’any o la seva trajectòria.

    • 14/02/2019
Diumenge, 17 febrer 2019

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Àmbits