Notícies

  • Gerard Figueras: “Un govern democràtic no hauria de fer cas omís a un anhel que aplega el 70% de la ciutadania de Catalunya, com és l’oficialitat de les seleccions catalanes”

    El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, ha estat entrevistat avui al Club de la Mitjanit, de Catalunya Ràdio, que en la seva versió estival presenta el periodista Ernest Macià. El màxim responsable institucional de l’Esport a Catalunya ha reiterat el seu suport a les seleccions catalanes, que demanen un 70% dels votants catalans de totes les formacions, segons una enquesta del Centre d’Estudios d’Opinió (CEO). Prèviament, també ha passat pel magazín estiuenc d’Onda Cero, “Fem l’Agost”, que dirigeix i presenta el periodista Toni Marin, en què ha destacat la importància i l’auge de l’esport femení.

    • 20/08/2019
  • Banyoles celebra el 50è Torneig de l'Estany que el FC Barcelona "B" guanya amb solvència

    El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha assistit avui a Banyoles a la 50a edició del Torneig de l’Estany, en què el Futbol Club Barcelona "B" s’ha proclamat campió després de golejar en la final a la Unió Esportiva Figueres per 4 a 0. El filial blaugrana, que el dia anterior havia derrotat el Banyoles amb més dificultats de les previstes, ha deixat el duel resolt en uns primers 25 minuts de molta inspiració ofensiva.

    • 14/08/2019

Agenda

Dilluns, 26 agost 2019

No hi ha activitats previstes.

Més activitats