Notícies

  • Ona Carbonell i els germans Márquez, protagonistes de la 23a Festa de l’Esport Català

    La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha assistit aquest vespre, acompanyada del secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, a la 23a Festa de l’Esport Català, que ha distingit la nedadora artística Ona Carbonell i els motociclistes Marc i Àlex Márquez com a millors esportistes catalans del 2019. L’acte ha estat organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el diari Sport i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF).

    • 14/01/2020
  • El CP Voltregà, en categoria femenina, i el Capellades HC, en la masculina, guanyen la Copa Generalitat d’hoquei sobre patins

    El CP Voltregà, en categoria femenina, i l’organitzador Capellades HC, en la masculina, s’han proclamat avui campions de la Copa Generalitat femenina i masculina d’hoquei sobre patins, respectivament, després de superar l’Igualada Femení i l’HP Tona. El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, ha seguit les dues finals al Pavelló Poliesportiu de Capellades, escenari de la primera competició oficial organitzada per la Federació Catalana de Patinatge.

    • 12/01/2020

Agenda

Divendres, 17 gener 2020

No hi ha activitats previstes.

Més activitats