• Arriba el 1r Rally Catalunya Històric "Trofeu Dues Catalunyes"

    El 1r Rally Catalunya Històric Trofeu Dues Catalunyes, primera prova de regularitat per a vehicles clàssics que organitza el RACC i que tindrà lloc els dies 24 i 25 de febrer, s’ha presentat avui amb una inscripció de 52 vehicles, entre els quals s'inclouen automòbils d'alt interès històric així com alguns destacats pilots, amb excel·lent palmarès o per ser grans especialistes de la modalitat de regularitat.

    • 22/02/2017
  • El Club de Golf Terramar, de Sitges, aplegarà les millors golfistes d’Europa en l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open

    L’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona ha acollit avui la presentació de l’Estrellla Damm Mediterranean Ladies Open, torneig professional de golf femení de nivell europeu que se celebrarà del 20 al 23 d’abril al Club de Golf Terramar de Sitges. La competició repartirà 300.000 euros en premis i comptarà amb la participació de les millors jugadores de golf del Ladies European Tour (LET). El director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, ha participat en l’acte.

    • 22/02/2017
Dilluns, 27 febrer 2017

No hi ha activitats previstes.

Més activitats