• Tercer lloc del català Marc Soler i victòria final d’Alejandro Valverde en una ‘Volta’ Ciclista a Catalunya d’alt nivell

    El vencedor de la 97a edició de la ‘Volta’ Ciclista a Catalunya, el murcià Alejandro Valverde (Movistar Team), ha tancat de la millor manera possible una cursa que ha dominat de cap a peus sumant la victòria d'etapa en la setena i última etapa de la cursa, una ràpida jornada de 138,7 quilòmetres amb sortida a Barcelona i arribada a la mateixa capital catalana després de fer 8 voltes al tradicional circuit de Montjuïc. El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha vist el final de la cursa, on el català Marc Soler ha obtingut una brillant tercera posició final.

    • 26/03/2017
  • Triomf del sud-africà Daryl Impey a Reus en la sisena etapa de ‘Volta’ Ciclista a Catalunya

    El sud-africà Daryl Impey (Orica-Scott) ha estat el vencedor de la sisena etapa de la ‘Volta’ Ciclista a Catalunya, una jornada de mitja muntanya de 189,7 quilòmetres entre Tortosa i Reus, en què un grup de només 33 corredors ha arribat destacat a la línia de meta. Entre ells, no hi havia el que era el segon classificat de la cursa, un Chris Froome (Team Sky), que s'ha tallat al descens del primer port de la jornada i ha acabat arribant a la línia de meta amb més de 26 minuts perduts.

    • 25/03/2017
Dilluns, 27 març 2017

No hi ha activitats previstes.

Més activitats