• La Secretaria General de l’Esport acosta l’activitat física i els seus valors a milers d’infants durant la Festa dels Súpers

    La Secretaria General de l’Esport (SGE) ha ofert aquest cap de setmana a milers de nens i nenes la possibilitat de practicar una estona d’activitat i física durant la 21a Festa dels Súpers, que s’ha celebrat un any més a l’Anella Olímpica del Parc de Montjuïc, de Barcelona. La SGE ha tornat a col·laborar amb el Club Super3 en una activitat en què ha volgut fomentar especialment els més petits valors com l’esperit de superació i la confiança en un mateix.

    • 22/10/2017
  • Inaugurat el pavelló de la Guinardera, a Sant Cugat del Vallès

    El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, ha assistit avui a Sant Cugat del Vallès a la inauguració del pavelló de la Guinardera, un acte presidit per l’alcaldessa del municipi, Mercè Conesa. L’equipament, en funcionament des de l’agost passat, és la quarta instal·lació esportiva municipal de la ZEM La Guinardera, que ja té dos camps de rugbi i una pista d'atletisme, i serà un referent dels esdeveniments que tindran lloc l’any vinent a Sant Cugat com a Ciutat Europea de l'Esport.

    • 21/10/2017
Dimarts, 24 octubre 2017

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Àmbits