• Imprimeix

Consentiment de les persones que reben informació dels actes i activitats del Consell Català de l'Esport

Els camps marcats amb * són obligatoris.
*

Informació bàsica de protecció de dades personals (Activitats i agenda de comunicacions i relacions institucionals del CCE)

Responsable del tractament: Consell Català de l’Esport amb domicili Av. Països Catalans, 40-48, 08950 Esplugues de Llobregat. Més informació a la pàgina web d’Esports.

Finalitat: gestionar les activitats organitzades pel CCE o en les quals hi participa el CCE o que es desenvolupen a les instal·lacions del CCE així com les dades de persones de contacte i persones representants d’administracions, entitats públiques i privades, nacionals i internacionals, que es relacionen amb el CCE.

Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.

Persones destinatàries: les dades no es comunicaran a terceres persones, excepte en els casos previstos per la llei.

Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, presentant el formulari pertinent segons models d’aquest enllaç o mitjançant la petició genèrica disponible a tràmits gencat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.