Gerard M. Figueras i Albà

Catalunya és un país esportiu que compta amb esportistes de primer nivell mundial, clubs que són capdavanters en els seus respectius esports i entitats que acullen durant l’any moltes proves internacionals a tot el territori. Podem dir amb el cap ben alt que vivim un moment dolç a nivell esportiu.

Tot i ser un país petit, presumim de tenir un nivell esportiu que ens projecta a l’exterior i ens situa al món. Els esportistes responen, els clubs també, la ciutadania practica activitat física, i, l’esport, en general, és cada cop més present en la nostra societat.

El Govern està orgullós de la bona feina que realitzeu tots els que us impliqueu en la promoció de l’esport. I perquè continueu en aquesta línia, serem propers i àgils, sempre al costat dels clubs, esportistes i ciutadans, els autèntics protagonistes d’aquest potencial que fa de Catalunya un país esportiu de primera línia mundial.

Des de la Secretaria General de l’Esport ens marquem com a objectiu treballar perquè aquest potencial creixi i perquè valors com el treball en equip, el fair play, l’esperit de sacrifici, l’esforç i el servei a la ciutadania marquin el dia a dia de l’esport de Catalunya. Valors que tots vosaltres compartiu i que són bàsics per assolir grans reptes.

Volem arribar a tots els àmbits de l’esport català, començant per l’elit, però apostant fort també per l’esport base i l’esport femení. Els clubs i les federacions, sigui quina sigui la seva dimensió, també comptaran sempre amb el nostre suport.

Estic a la vostra disposició pel que necessiteu, i us convido a aprofitar el web per fer créixer encara més l’esport català.

 

Gerard M. Figueras i Albà
Secretari general de l’Esport

Data d'actualització:  14.02.2011